• fruitmarkt
  • noorderpoort

Tochtjes voor groepen.

Vaartochten ideaal voor groepen van maximaal 8 personen (of een veelvoud daarvan= we hebben meer schepen) kunnen in overleg op uw wensen worden afgestemd. Ook drankjes en Friese hapjes aan boord kunnen worden verzorgd.

Richtprijs: Kosten per schip + schipper € 125,- per uur. Wij zorgen als extraatje voor een fles rood/ wit of rose met glazen (We hebben meerdere schepen!!)

Op dagen waarop we geen middagvaarten doen is de minimale vaartijd 1,5 uur.

Vertrek bij Theater Sneek, Westersingel 28, 8601 GR Sneek (zie kaartje). Afvaart op een andere locatie kan in overleg (soms is er een aanvaarvervoeding verschuldigd).

Dag/tijd: Afhankelijk van beschikbaarheid van schip en schipper. Een ochtend-, middag- of avondtochten of meerdere schepen is mogelijk.

Groepsarrangementen: Stel in overleg een prachtige vaartocht samen. In- en om Sneek zijn er veel leuke locaties en en restaurants om naar toe te varen.

Heeft u belangstelling om met een vriendengroep, familie of relaties te varen? Stuur een mail naar info@grachtenrondvaartsneek.nl of bel 06-10056173. We nemen zsm. contact met u op.


Opstapplaats


Foto's